Om PR Vård

Om PR Vård
Hemsjukvård

Att skapa bästa möjliga vård

Vi heter PR Vård för att företaget grundades av Patricia och Rickard. När de arbetade som sjuksköterskor såg de ett stort behov av nytänkande och insåg att vården borde fokusera mer på patientens upplevelse. De förstod att den inställningen skulle göra stor skillnad för patienterna. 20 år och 600 medarbetare senare är PR Vård en av Stockholms främsta vårdgivare. Allt tack vare engagerade och motiverade medarbetare som sätter människan i centrum.

Vårdperspektivet genomsyrar det dagliga arbetet i våra verksamheter. Personlig och säker vård är precis lika viktigt i hemsjukvården som på vår och barn- och ungdomsmedicinska mottagning och vårdcentral på Söder. Tydliga kommunikationsvägar och kvalitetssäkrade arbetsrutiner gör att både patienter och närstående kan känna sig trygga.

Även våra medarbetare ska känna sig säkra på arbetet. Första steget mot patientsäker och trygg vård är att skapa en bra arbetsmiljö för människor som vill arbeta i vården. När allt kommer omkring är det deras engagemang som gör PR Vård till en trygg och pålitlig vårdgivare. Och att två sjuksköterskor bestämde sig för att starta eget, förstås.

Vision och värderingar

Vår vision är att vara en ledande utförare av basal hemsjukvård, dygnet runt, året runt, i Stockholms län. Till vår hjälp har vi våra värderingar med ledorden:

  • Ansvar
  • Engagemang
  • Kvalitet

PR Vård Hemsjukvård är ett bolag inom PR Vård Holding AB.

En hållbar värld och vård

Aktivt miljöarbete och systematiskt kvalitets- och patientsäkerhetsarbete i fokus.

icon box image

Läs mer om miljö

click the edit button to change this text.

icon box image

Läs mer om kvalitet

click the edit button to change this text.

icon box image

Läs mer om patientsäkerhet

click the edit button to change this text.

Våra andra verksamheter

PR VÅRD VÅRDCENTRAL
Toppmodern vårdcentral i hjärtat av Söder.

BARN- OCH UNGDOMSMEDICINSK MOTTAGNING
För barn och ungdomar t.o.m 17 år.