Pr Vård Academy

PR VÅRD ACADEMY –
AV MEDARBETARE, FÖR MEDARBETARE

Vi värnar om kompetensutveckling för att skapa en så bra och säker arbetsmiljö som möjligt. Eftersom medarbetarna är vår viktigaste tillgång har vi skapat PR Vård Academy – anpassad för undersköterskor som arbetar hos oss.

PR Vård Academy leds av sjuksköterskor verksamma hos oss. På så sätt kan vi ge dig den kunskap som vi vet behövs. Utbildningarna uppdateras hela tiden utifrån behov, önskemål och aktualitet. Allt för att du som medarbetare ska kunna ge bästa möjliga vård.

FÖRDELAR MED PR VÅRD ACADEMY

icon box image

CERTIFIKAT

När du gått klart någon av våra utbildningar får du ett certifikat som styrker din kompetens och som ger dig nytta i din yrkesroll.

icon box image

UTVECKLING

Genom våra utbildningar får du ta del av ny kunskap som hela tiden uppdateras. Du utvecklas både personligen och yrkesmässigt, oavsett erfarenhet och nivå.

icon box image

UTÖKADE MÖJLIGHETER

Utbildningarna är anpassade för arbete hos oss och kan leda till utökade möjligheter, som större ansvar och nya arbetsuppgifter.

icon box image

KOSTNADSFRITT

Utbildningarna är kostnadsfria för dig som medarbetare, ger dig bred kunskap inom basal hemsjukvård och gör att du känner dig säker och trygg i ditt arbete.

Intresseanmälan

Är du nyfiken på PR Vård Academy eller intresserad av att jobba hos oss? Varmt välkommen att kontakta oss.

UTBILDNINGAR

Genom PR Vård Academy får du som undersköterska ta del av ny kunskap som hela tiden uppdateras. Du får tillgång till utbildningar som ger utveckling både personligen och yrkesmässigt. Vi blandar teori med praktiska övningar och erbjuder utbildningar oavsett erfarenhet och nivå.

  • Introduktion i kliniskt arbete inom basal hemsjukvård
  • Grundutbildning med fokus att höja patientsäkerheten för nyanställda
  • Avancerad utbildning med fördjupning för våra verksamma undersköterskor
  • Utbildning för våra verksamma undersköterskor med daguppdrag
  • Extern utbildning för undersköterskor vid behov inför anställning