För dig som patient / närstående

För dig som patient/närstående

PR Vård lyssnar på dig

Vi är PR Vård Hemsjukvård. Vi värnar alltid om våra patienters bästa. Det är därför vi finns här. Våra sjuksköterskor, distriktssköterskor och undersköterskor är specifikt utvalda för att de kan ge dig bästa möjliga vård. Vid kontakt med en sjuksköterska kan du alltid delge vad som är viktigast för dig i din vårdkontakt.

Vi strävar efter att du som patient och närstående ska känna dig trygg. Är du patient och har hembesök från oss på PR Vård Hemsjukvård på jourtid? Då har du fått ett informationsblad med direktnummer till vår sjuksköterska som finns tillgänglig mellan 17.00 – 08.00 vardagar och dygnet runt under helgtid. Du kan också nå oss via 1177. För frågor dagtid på vardagar vänder du dig till din vårdcentral.

Alla våra anställda har genomgått en grundlig rekryteringsprocess. Medarbetarna klär sig alltid i arbetskläder och bär ID-legitimation. På så sätt vet du att de jobbar för PR Vård Hemsjukvård och att du är i trygga händer.

Första kontakt

Din första kontakt blir med en sjuksköterska som hjälper dig med den vård du behöver. Du blir informerad om hur vi jobbar och får möjlighet att berätta om vad som är viktigt för dig i din vårdkontakt.

Våra medarbetare

Våra medarbetare är med och utvecklar vår verksamhet. Tillsammans får vi verksamheten att nå målet om att kunna ge bästa möjliga vård.

Vart vänder jag mig?

Om du som patient eller närstående har några frågor ska du kontakta din enhet på PR Vård Hemsjukvård. Vet du inte vilken enhet du tillhör, skriver du in namnet på din vårdcentral så blir du direkt anvisad till den enhet du tillhör.

Search
Generic filters

Lämna klagomål?

Vi vill ständigt förbättras. Om du har klagomål, kontakta verksamhetschef eller enhetschef som är verksam för ditt område.